Op deze pagina zie je een overzicht van relevant nieuws voor medewerkers van Philadelphia. Voor toegang naar het intranet mijnphiladelphia.nl heb je jouw gebruikersnaam en wachtwoord van Philadelphia nodig.

Meer informatie over het coronavirus

> ga naar mijnphiladelphia.nl/coronavirus

 

22 april 2020

Greet: ‘We kunnen ontzettend trots zijn op elkaar.’

Twee dingen weet Greet Prins, onze voorzitter van de raad van bestuur, zeker. ‘We kunnen ontzettend trots zijn op elkaar.’ En: ‘We gaan het volhouden. Ook al is het zwaar en heftig voor iedereen’. Dat zou ze graag aan iedereen persoonlijk willen vertellen. Maar we zijn met zoveel, dat ze daarom deze videoboodschap ook naar jou stuurt.

 

9 april 2020

Heb je vragen hoe je gezond en fit blijft? De coaches van Pim Mulier helpen je graag!

Nu door het coronavirus het leven is veranderd, is het een extra uitdaging om fit en gezond te blijven. Vaste routines zijn onmogelijk en er wordt gezocht naar nieuw evenwicht. Pim Mulier heeft de afgelopen jaren leefstijlchecks en workshops gegeven voor Philadelphia. Juist nu, in deze tijd, is het belangrijk om grip en regie te voeren op vitaliteit. Thema’s als werk, ontspanning/herstel, bewegen, slaap en voeding zijn belangrijker dan ook.

Heb je vragen over hoe je gezond en fit blijft? Bel 047 8745198. De coaches van Pim Mulier staan voor je klaar. 
Deze online test met de 6 dimensies van positieve gezondheid geeft je al wat inzicht.

Blijf gezond!

 

3 april 2020

Uitleg OLVG corona check

We bieden onze medewerkers exclusief aan om gebruik te maken van de OLVG corona check. Deze app helpt om je gezondheid goed in de gaten te houden en signalen van corona vroeg op te pikken.

Ziekenhuizen maken al succesvol gebruik van OLVG corona check. OLVG is een ziekenhuis in Amsterdam. Philadelphia heeft als eerste organisatie buiten de ziekenhuizen de unieke mogelijkheid om medewerkers extra te checken. Daarnaast zijn we de eerste organisatie die van de diensten van het OLVG gebruiken mogen maken.

Meer informatie vind je op Mijn Philadelphia.

 

2 april 2020

Voldoende voorraad persoonlijke beschermingsmiddelen

De vijfde etage van het Servicekantoor in Amersfoort staat helemaal vol met persoonlijke beschermingsmiddelen. Er zijn voldoende noodpakketten voorradig en ze worden continu aangevuld.

 

1 april 2020

Een woord van steun en dank van onze voorzitter van de raad van bestuur, Greet Prins.

 

28 maart 2020

Medewerkers dagbesteding zetten zich in op woonlocaties

> Wil jij je ook inzetten ga naar mijnphiladelphia.nl/intern-uitzendbureau

De gemeenteraad van Zwijndrecht

De gemeenteraad van Zwijndrecht heeft als Paasgroet plantjes gebracht bij verschillende verzorgingstehuizen en instellingen. Zo werden de NEBO, Zo Mooi Wonen, Gemivagroep Julia, Philadelphia De Brouwershof, Woonzorgcentrum Midden-Inn, Thomashuis en alle vijf de locaties van Swinhove voorzien van bloembakken met gezellig bloeiende plantjes. Op deze manier heeft de gemeenteraad de inwoners, die vanwege de coronacrisis wekenlang geen bezoek kunnen krijgen, een hart onder de riem willen steken in de tijd voor Pasen.