Pling!  “Hey Marjo. Uitzendbureau Randstad ook mailen?” Pling! Marjo pakt haar telefoon van de bank en kijkt op het schermpje. Het is vrijdag. Kwart voor negen. ’s Avonds. Collega Fedor -die ook bij Philadelphia woont- stuurt een appje. Pling! Doet de telefoon weer.  “Ze leveren veel uitzendkrachten aan ons.” Het is even stil. Pling!  “Anders maandag even de mailadressen achterhalen? Bij de regiodirecteuren. Prettig weekend nog!” Pling!  “Fedor."

Op vrijdag 7 juni organiseert Philadelphia een Prokkelproeverij. De gemeente Amersfoort draagt ook bij aan dit evenement, om aandacht te vragen voor een meer inclusieve samenleving. Het wordt een bijzondere prokkel. Niet alleen omdat het een prikkelende ontmoeting biedt tussen mensen met en zonder beperking, maar ook omdat hij officieel genomineerd is als Gouden Prokkel. Ik mag de prokkel zelf mee openen, samen met Cees van Eijk, wethouder toegankelijkheid van de gemeente Amersfoort.

Achter iedere prokkel staat een hardwerkend team. Ook achter de Prokkelproeverij. Iedereen brengt zijn eigen talenten mee. Marjo zorgt bijvoorbeeld voor de organisatie en communicatie. En Fedor is al sinds februari één van de drijvende krachten achter de promotie. Hij heeft een bijzonder talent voor publiciteit en werving, regelt het flyeren en heeft met het team al honderden flyers uitgedeeld. En Fedor heeft een aanstekelijk enthousiasme. Ook op vrijdagavond. Marjo zal de appjes van Fedor nog gaan missen.

Je kunt je nog opgeven voor de Prokkelproeverij, met verrassende gerechtjes, optredens van de  winnaars van ons muziekgala 2018, meet & greet met Philly de Beer, Silent Disco een Kidstafel en kleurrijke cadeautjes in de expositieruimte. Geef je op via deze link. Volg voor meer informatie de speciale Facebook evenementenpagina.