Expertise en kennis

Bij Philadelphia werken veel verschillende experts met waardevolle kennis. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Het expertisecentrum van Philadelphia

Het expertisecentrum van Philadelphia biedt behandelingen aan de mensen die bij ons in zorg zijn. Ons team van behandelaars bestaat uit: 

De behandelaar kan betrokken worden voor beeldvorming, diagnostiek, scholing, preventie, beleidsthema’s  en behandeling. Er wordt door alle behandelaars en trainers gewerkt met een behandelplan.

Kennis gebundeld in vakgroepen

Binnen het expertisecentrum zijn verschillende vakgroepen actief. Deze vakgroepen bundelen wetenschappelijke kennis met kennis uit de praktijk om te zorgen dat onze behandelaars steeds kunnen werken vanuit de meest recente inzichten. Onze vakgroepen houden zich bezig met de volgende thema’s:

Voor een aantal specifieke thema’s hebben wij specialistische teams opgericht: het slaapteam, het gehoorteam en een pijnteam is in oprichting en zal in het najaar 2018 beschikbaar zijn. 

Meer informatie over onze expertises?

Vragen

Wie kan deelnemen aan het 'werkfit maken'-traject?

Als je een WIA-, Wajong, Ziektewetuitkering of uitkering via de gemeente krijgt dan kun je gebruikmaken van een traject met arbeidsgewenning als doel. Neem als je niet zeker weet of jij aan het traject kunt deelnemen gerust contact op met ons cliëntbureau. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.


Zoek een locatie