Belangrijke kennis

Als landelijke zorginstelling weten we hoe belangrijk het is om de juiste kennis in huis te hebben. Wij blijven op de hoogte van belangrijke thema's waar veel van de mensen die wij ondersteunen mee te maken hebben.

Neem contact met ons op

Expertise over belangrijke thema's

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking om zo prettig mogelijk te leven. Om dat succesvol te kunnen doen is de juiste expertise van groot belang.

Onze kennis over fysiotherapie zetten wij bijvoorbeeld in om kwaliteit van leven te vergroten of te behouden. Mensen die zo goed mogelijk kunnen blijven bewegen ervaren daarmee meer eigen regie. Om incidenten te voorkomen hebben wij daarnaast speciale aandacht voor valpreventie.

Ondersteunen op maat

Wij weten welke thema’s belangrijk zijn in het leven van de mensen die wij ondersteunen. Zo nemen wij het thema: relaties, intimiteit en seksualiteit bijvoorbeeld op in ons ondersteuningsplan. Mensen in de laatste fase van hun leven kunnen bij ons palliatieve zorg krijgen.

Onze kennis en expertise is er altijd op gericht om aan te sluiten bij de behoeften en wensen van de mensen die wij ondersteunen.