De 12de editie van De Zorgmarathon vindt dit jaar plaats op vrijdag 20 september 2019 en belooft wederom een loopfeest voor de Zorg te worden. De Zorgmarathon is een estafetteloop voor medewerkers uit de Zorg en ook dit jaar wil Philadelphia met zoveel mogelijk medewerkers meedoen!

Op het Sportcentrum Papendal gaan teams van maximaal 10 lopers de uitdaging aan om samen 42 kilometer en 195 meter te lopen. Ieder loopt een ronde van 4,2195 km in twee rondjes van 2,1km.

Doe vooral mee! Lopen houd je niet alleen lichamelijk fit, maar ook geestelijk gezond. Bovendien stimuleert het de collegialiteit en het is gewoon heel erg leuk om mee te doen! En je loopt voor een goed doel: Gehandicaptensport Nederland.  

Inschrijven 

Gemiddeld doen wij met zo'n 50 collega's in 6 teams mee! Aanmelden kan per team, maar ook individueel. De individuele aanmeldingen worden in een team geplaatst, een mooie manier om nieuwe collega’s te leren kennen!

Wil jij je aanmelden voor de zorgmarathon, klik dan hier! Wil je meer weten over de zorgmarathon of over je deelname stuur dan een e-mail naar Steven van Vulpen.

Trainen 

Ben jij benieuwd naar manieren waarop jij extra fit kan verschijnen aan de start, stuur dan een e-mail naar Steven van Vulpen. Heb jij interesse in loopschema’s klik dan hier.

20 september 2019 van 07:00 tot 18:00
Sportcentrum Papendal