Een Muziekontmoeting duurt 2,5 uur en zit vol muziek, inspiratie, voorbeelden en praktische tips over hoe muziek jou kan helpen bij je werk. Maar niet alleen jou, ook vrijwilligers en verwanten. Want ook zij zijn van harte welkom!

Een aantal cliënten werken wel mee aan het programma maar deze Muziekontmoetingen zijn voor begeleiders én verwanten en vrijwilligers. Dus ken jij een verwant of vrijwilliger die ook meer wil weten over hoe hij muziek kan gebruiken voor de cliënten? Nodig ze dan uit. 

Je luistert naar muziek met je oren. Je voelt het, in je hart. Of in je buik. Muziek maakt je soms blij, of juist boos. Soms word je er rustig van, of een beetje verdrietig. Muziek is een taal die iedereen spreekt. Op mooie en moeilijke momenten. Muziek zorgt voor écht contact. Voor ontspanning. Voor zelfvertrouwen. Dat zien we om ons heen, maar ook in wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt muziek zo bijzonder. Precies de reden dat Philadelphia muziek zo belangrijk vindt in de zorg. De kracht van muziek, daarom PhiLaLa.

 

29 oktober 2019 van 10:00 tot 12:30

Molen de Hoop
Zuiderzeestraatweg 252
8096 CJ Oldebroek