Kom jij werken op onze prachtige locatie Nieuw Buitenzorg midden in een woonwijk in Leiderdorp?

Wij openen de deuren van onze locatie. Wil je eens een kijkje nemen om te zien welke mogelijkheden Nieuw Buitenzorg jou als zorgprofessional of vrijwilliger biedt?  Kom dan naar de open dag op donderdag 20 februari tussen 13.30-16.30 uur.

Nieuw Buitenzorg is een intensieve zorglocatie in Leiderdorp waar mensen  met een ernstige meervoudige beperking (EMB) wonen. Daarnaast wordt dagbesteding en logeren geboden. 

Voor de bewoners en logees met een ernstig meervoudige beperking en een intensieve zorg- en begeleidingsvraag zoeken wij meerdere begeleiders en mbo verpleegkundigen. Ook hebben we regelmatig leerlingenplekken beschikbaar en vrijwilligers zijn van harte welkom. Tijdens de open dag kun je sfeer proeven op onze locatie en maak je kennis met een aantal bewoners. Zo krijg je meteen een beeld van jouw toekomstige werkplek. Je kunt al je vragen stellen tijdens het speeddaten met jouw nieuwe collega’s. En je hebt direct een oriënterend (sollicitatie)gesprek als je dat wilt.

Tijdens de open dag kan je deelnemen aan een aantal workshops en krijg je een rondleiding.

>> Bekijk de flyer

Programma:

Workshops (ongeveer 15 minuten)

13.45 en 14.45 uur Bewegen in Muziek

14.15 en 15.15 uur Voorlezen Plus

 

Rondleiding

14.00, 15.00 en 16.00 uur

 

Ben je iemand die onze bewoners centraal zet en zorgt dat ze zich gezien, gehoord,  gewaardeerd en gekoesterd voelen? Ga je proactief en oplossingsgericht te werk en beschik je over een gezonde dosis humor? Dan zien we je graag op 20 februari!

 

Je kunt binnenlopen tussen 13.30 en 16.30 uur. Als je dat prettig vindt, kun je je ook van te voren al aanmelden voor een workshop via nieuwbuitenzorg@philadelphia.nl

 

20 februari 2020 van 13:30 tot 16:30