Met de Phila inlog-app kun je overal en op elk apparaat inloggen op mijnphiladelphia.nl. De 'Phila inlog'-app is te vinden in de appstore van je (eigen) mobiele device. Door het gebruiken van de app, bespaart Philadelphia veel geld.


Heb je een smartphone:

Om met de app in te kunnen loggen gebruikt u uw smartphone. Lees in de handleiding hoe je de app kunt downloaden en instellen op je telefoon op tablet:

Handleiding voor iPhone en iPad
Handleiding voor Samsung, LG, Huawei etc.

 

Heb je geen smartphone:

Als je medewerker bent en je hebt nog geen smartphone dan kun je hierover ingesprek gaan met je manager. Je kan de app ook downloaden op je privé-telefoon.

Ervaar je problemen bij het inloggen, kijk voor meer informatie bij de Servicedesk Mijn Philadelphia


Makkelijk en veilig 
De app zorgt ervoor dat je niet altijd je wachtwoord hoeft in te vullen om in te loggen bij mijnphiladelphia.nl. Deze manier voldoet aan de eisen voor toegang tot persoonsgegevens (AVG).


Met gezichtsscan
Inloggen via de inlog-app gebeurt standaard door een gezichtsscan. Je stelt de app één keer in met een gezichtsscan. Elke keer daarna herkent de app je gezicht. Daarna scan je, wanneer nodig, de QR-code en je bent ingelogd.


Of pincode of vingerafdruk
Vind je de gezichtsscan niet handig of lukt dit niet? Je kunt ook andere opties kiezen, bijvoorbeeld een pincode of een vingerafdruk.

      

Gezichtsherkenning            Pincode 

Wij houden je via Mijn Philadelphia op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de inlog-app.