Dagbesteding Amsterdam

Dagbesteding Amsterdam stimuleert je om jouw talenten te ontdekken in een veilige omgeving. Je kunt op jouw eigen niveau en tempo aan de slag met activiteiten die bij je passen. Gaandeweg ontdek je wat je leuk vindt en waar je jezelf in kunt ontwikkelen. Philadelphia biedt verschillende vormen van dagbesteding in Amsterdam. Samen kijken we welke dagbesteding het best past bij jou!

 

Dagbesteding activiteiten bij Philadelphia

Philadelphia heeft verschillende ontmoetingsplekken die vallen onder dagbesteding in Amsterdam. Daarnaast zijn er ook andere vormen van dagbesteding in Amsterdam, zoals een tweetal kerken waar we gastheren en –vrouwen plaatsen, een klussendienst en een atelier. Op al deze dagbestedingslocaties in Amsterdam kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Daarom zoeken wij mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Je kunt in de bar werken, in de keuken of je zorgt ervoor dat alles netjes en schoon blijft. Op kantoor kun je helpen met bijvoorbeeld kopiëren, of het beheer van de kas. Ook kun je gastheer/-vrouw zijn, meewerken in een was-, strijk-, reparatiedienst, leuke ontmoetingen organiseren en kleding recyclen. Misschien zie je jezelf al in de ontmoetingsruimtes of een winkel werken? Het gaat erom dat je een plek vindt waar jij je talenten inzet bij een dagbesteding in Amsterdam en aan het eind van de dag blij weer naar huis gaat.

Welke vormen van dagbesteding zijn er in Amsterdam

De dagbesteding in Amsterdam is gericht op mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn verschillende vormen van dagbesteding in Amsterdam.

Arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam

Wanneer je nog niet toe bent aan een betaalde baan, maar wel graag wat structuur aan je dag wilt geven, kun je beginnen met arbeidsmatige dagbesteding. Je gaat werken met begeleiding en in een beschermde omgeving. Zo kun je je talenten ontdekken en je vaardigheden oefenen. Philadelphia biedt uiteenlopende vormen van arbeidsmatige dagbesteding in Amsterdam aan. 

Werken als vrijwilliger bij dagbesteding

Als je nagenoeg zelfstandig kunt werken dan kan het leuk zijn om verder te kijken dan de mogelijkheden van dagbesteding in Amsterdam. Misschien is vrijwilligerswerk iets voor jou. 

Leer/werktrajecten op een dagbestedingslocatie in Amsterdam

Een leer/werktraject geeft je de kans om te wennen aan het werkende leven. Tegelijkertijd leer je een specifiek vak. Philadelphia biedt leer/werktrajecten aan binnen de dagbesteding in Amsterdam, speciaal voor mensen met een beperking. 

Belevingsgerichte dagbesteding Amsterdam

Voor mensen met een ernstige meervoudige beperking is het belangrijk om gedurende de dag regelmatig gestimuleerd te worden. Belevingsgerichte dagbesteding richt zich op het prikkelen van de zintuigen in de vertrouwde omgeving van de woonlocatie.

Zorgvragen cliënten en verwanten

Cliëntbureau

We luisteren naar je vragen en kijken of Philadelphia jou zorg kan bieden als het gaat om: wonen (groep of appartement), dagbesteding, naschoolse opvang, logeren en/of vakantieopvang en begeleiding in je eigen huis (ambulant).

0800 - 0830

Dit nummer is gratis.
We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel me terug

Bel me terug

We streven ernaar je in dit tijdvak terug te bellen