Image
Als je bij Philadelphia woont, kun je begeleiding krijgen als jij dat wilt. Dan woon je in een veilige omgeving. Je woont samen met anderen. En je hebt een eigen kamer. Of je woont in je eigen appartement. Er is altijd een begeleider in de buurt. Die komt bij je thuis als dat nodig is. Misschien lukt het je om na een tijd helemaal op jezelf te gaan wonen. Je werkt samen met mensen. Met je begeleider kies je wat je doet.

Wil je meer weten?

Image
Vraag hier informatie aan

Zo ziet wonen er bij Philadelphia uit

Je woont

Je woont

in je eigen appartement
Mirjam helpt

Mirjam helpt

als je dat wilt
's Middags

's Middags

ga je lekker sporten
Of je werkt

Of je werkt

op de kinderboerderij bijvoorbeeld

Zoek naar locaties bij mij in de buurt

Voor wie is dit geschikt?

Deze vorm van wonen is bedoeld voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking die begeleiding nodig hebben bij dagelijkse dingen, zoals eten en aankleden. Voor deze vorm van wonen bij Philadelphia heb je altijd een indicatie nodig. Zonder indicatie kun je niet bij Philadelphia wonen. Ook is er bijna altijd sprake van een eigen bijdrage.

Wil je precies weten wat Philadelphia voor je kan doen? Neem dan contact met ons op. Iedereen is anders; wij bekijken samen met jou wat voor jou belangrijk is. We kunnen je precies uitleggen hoe Philadelphia je kan helpen. En bijvoorbeeld hoe het zit met je indicatie. Maar we weten ook of je op een locatie rekening moet houden met een wachtlijst.