Ondersteuning wanneer jij dat wilt

Altijd en overal contact met een begeleider. Wil jij dit ook?

Neem dan contact met ons op

DigiContact: ondersteuning in één klik

DigiContact biedt 24 uur per dag ondersteuning aan iedereen die soms een hulplijn nodig heeft. Professionele begeleiders staan dag en nacht voor je klaar om jou te helpen. Je maakt verbinding met DigiContact met één druk op de knop. Vervolgens komt er een professionele begeleider in beeld die jou kan helpen. Zorg op afstand noemen wij dit.
 

Wat is DigiContact?

DigiContact is ondersteuning op afstand via beeldbellen. Je kunt contact maken met je computer, laptop, tablet, telefoon of via mail. Dag en nacht. Je maakt verbinding met DigiContact met één druk op de knop. Vervolgens komt er een professionele begeleider in beeld die jou kan helpen. Zorg op afstand noemen wij dit.
 

Dag en nacht ondersteuning

DigiContact is 24 uur per dag bereikbaar. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt waar je meteen antwoord op wilt hebben. Je kunt beeldbellen op afspraak. Het mag ook spontaan, gewoon op het moment dat je ons nodig hebt. En het maakt niet uit waarover je wilt praten.
 

Persoonlijk contact

Bij DigiContact werken professionele begeleiders. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen. Zodat we bijvoorbeeld weten welke medicijnen je nodig hebt. Of waar je werkt en wat je hobby's zijn. Als je al bij Philadelphia zorg ontvang dan houden we contact met jouw begeleider. Maar de informatie die je met ons deelt blijft natuurlijk tussen jou en ons.

 

Wil jij ook DigiContact?

Iedereen die soms ondersteuning nodig heeft, is welkom bij DigiContact. Je hebt genoeg aan een computer, laptop, telefoon of tablet met internetverbinding. Natuurlijk helpen we je met de aansluiting en instructie.

Heb je geen goede spullen of verbinding? Of hou je niet van beeldbellen? Dan kun je ook gewoon bellen met DigiContact. Neem als je meer wilt weten over DigiContact of Mijn Netwerk gerust contact met ons op. Wij helpen je verder met de mogelijkheden.

 

Vragen

Wat is beeldzorg?

Bij ondersteuning via beeldbellen maakt de professionele begeleider contact via een beeldscherm. Dat kan via een computer, een laptop of een tablet. Philadelphia maakt gebruik van de speciale DigiContact-app.


Zoek een locatie