Door  Hilde Polman (webmaster)

Danielle van Akkeren schitterde vorige weekend op het Festival Unlimited met haar zang en pianospel. Voor de vierde keer werd dit interactiefunfestival gehouden in Leidschendam voor mensen met een verstandelijke beperking. Een record aantal bezoekers kwam hierop af.

Danielle woont op een locatie bij Philadelphia en is dol op muziek. Daarom is ook zij betrokken bij ons programma PhiLaLa. Op het festival zong ze ondermeer ‘Pesten moet stoppen’, een lied dat ze zelf heeft geschreven!

Muziek, kunst, theater
Festival Unlimited bestaat uit workshops op gebied van kunst, muziek en theater. Voor de gelegenheid werd er dit jaar extra veel aan sport gedaan, om alvast de verbinding te leggen met de Special Olympics die 12 juni naar Den Haag komen. Na de workshops was het traditiegetrouw tijd voor een muzikaal feest met ondermeer ‘onze’ Danielle en de feest-act Helemaal Top. Het festival werd afgesloten met een meet & greet met GTST-sterren Lucas en Tiffy en werd gepresenteerd door Eric Bouwman.

 

Je luistert naar muziek met je oren. Je voelt het, in je hart. Of in je buik. Muziek maakt je soms blij, of juist boos. Soms word je er rustig van, of een beetje verdrietig. Muziek is een taal die iedereen spreekt. Op mooie en moeilijke momenten. Muziek zorgt voor écht contact. Voor ontspanning. Voor zelfvertrouwen. Dat zien we om ons heen, maar ook in wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt muziek zo bijzonder. Precies de reden dat Philadelphia muziek zo belangrijk vindt in de zorg. De kracht van muziek, daarom PhiLaLa.

Gemiddelde (0 Stemmen)
0 reacties