Dagbesteding in Zeewolde

Ben je op zoek naar een fijne, vertrouwde dagbesteding en woon je in Zeewolde? Dan moet je bij dagbesteding Zeewolde van Philadelphia zijn. Bij dagbesteding Zeewolde sta jij namelijk centraal. Je kunt doen wat jouw wensen en behoeften past. De activiteiten bieden we op jouw tempo en niveau aan. Zo kan je jezelf blijven ontwikkelen. Ook kan je bij dagbesteding Zeewolde activiteiten uitproberen, waardoor je nieuwe talenten ontdekt. We vinden het belangrijk dat jij een fijne dag hebt. Dat is dan ook waar we ons bij dagbesteding in Zeewolde op richten. 

Philadelphia biedt op één locatie dagbesteding in Zeewolde. In de omgeving van het dorp zijn ook meerdere locaties te vinden. Zo zijn er twee dagbestedingslocaties van Philadelphia in Putten. 

Dagbesteding activiteiten bij Philadelphia

Om ervoor te zorgen dat je doet wat jij leuk vindt, hebben we een ruime keuze aan activiteiten bij dagbesteding Zeewolde. Zo kan je creatieve activiteiten doen. Denk aan het beschilderen van servies, kleien of breien. Werk je liever in de tuin? Dan kan je ondersteunen in het tuinonderhoud. Ook kan je helpen in een restaurant, winkel of kantoor. Voor mensen met een ernstig meervoudige beperking bieden we activiteiten die gericht zijn op beleving. Bij elke activiteit van dagbesteding Zeewolde kunnen we jouw hulp en gezelligheid goed gebruiken. Samen kiezen we dan ook de activiteiten die het beste bij jou passen.

Welke vormen van dagbesteding in Zeewolde zijn er?

Mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijk beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt kunnen terecht bij dagbesteding Zeewolde van Philadelphia. Het is ons streven om de activiteiten zo goed mogelijk op iedereen aan te kunnen sluiten. Daarom bieden we dagbesteding in Zeewolde aan in vier vormen:

Belevingsgerichte dagbesteding Zeewolde: Bij deze vorm van dagbesteding Zeewolde richten we ons op beleving. We prikkelen de zintuigen en houden mensen sociaal actief. Deze dagbestedingsvorm is er voor mensen met dementie, ouderen en mensen met een ernstig meervoudige beperking.

Arbeidsmatige dagbesteding Zeewolde: Bij deze vorm van dagbesteding in Zeewolde doe je nuttige activiteiten die je de structuur van een betaalde baan bieden. Dat doe je in een vertrouwde omgeving en onder begeleiding.

Werken als vrijwilliger bij dagbesteding Zeewolde: Deze derde vorm van dagbesteding in Zeewolde is er voor mensen die graag meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheden willen ervaren in hun dagbesteding. 

Leer/werktrajecten in een dagbestedingslocatie op Zeewolde: Tot slot kan je een leer/werktraject volgen als je graag een echt vak wilt leren. Het traject is door Philadelphia speciaal ontworpen voor mensen met een beperking.

Dagbesteding Zeewolde bij Philadelphia

Bij dagbesteding in Zeewolde willen we de activiteiten zo goed mogelijk op jou aan laten sluiten. Daarom overleggen we nauw met jou en jouw familie over wat goed bij jouw ontwikkeling en talenten past. We stellen jou centraal. 

Ben jij benieuwd wat dagbesteding in Zeewolde van Philadelphia voor jou kan betekenen? Je kunt al jouw vragen stellen aan ons cliëntbureau. Ze vertellen je graag alles over dagbesteding in Zeewolde. Bel of mail hen gerust.