Dagbesteding op Urk

Ben je op Urk op zoek naar een dagbesteding die goed bij jou past? Dan ben je bij de dagbesteding op Urk van Philadelphia aan het juiste adres. We vinden het namelijk belangrijk dat jij een fijne dag hebt en sluiten de activiteiten daarom zo goed mogelijk op jouw wensen en behoeften aan. Je kunt er doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, maar je kunt ook nieuwe dingen uitproberen. Zo ontdek je nieuwe talenten en ontwikkel je allerlei vaardigheden. Doordat we bij dagbesteding Urk de activiteiten op jou aansluiten, kan je deze doen op jouw tempo en niveau. We maken plezier en hebben een gezellige tijd samen.

Op Urk heeft Philadelphia één locatie waar dagbesteding wordt geboden. Ook in de omgeving van Urk zijn er dagbestedingslocaties te vinden. Zo zijn er drie locaties van Philadelphia in Emmeloord. Hierdoor is er altijd een locatie in de buurt die bij jou past. 

Dagbesteding activiteiten bij Philadelphia

Bij de dagbesteding op Urk bieden we een brede keuze aan activiteiten. Hieruit kan jij de activiteiten kiezen die jij het leukst vindt om te doen. Je kunt in de tuin aan de slag gaan, in een winkel werken, ondersteuning bieden in een restaurant of personeel helpen in een kantoor. Ook kan je er creatieve activiteiten doen en bieden we voor mensen met een ernstig meervoudige beperking activiteiten die met name gericht zijn op beleving. 

Welke vormen van dagbesteding op Urk zijn er?

Dagbesteding op Urk bieden wij aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt, een verstandelijke beperking of een lichamelijke beperking hebben. Door de verschillende activiteiten die we bieden, kunnen we al goed op hen aansluiten. De verschillende vormen waarin we de dagbesteding op Urk bieden, versterken dat. De vormen zijn:

Belevingsgerichte dagbesteding Urk: Deze vorm van dagbesteding op Urk is gericht op de beleving. We bieden het aan mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook aan ouderen en mensen met dementie.

Arbeidsmatige dagbesteding Urk: Bij deze vorm van dagbesteding op Urk bieden we een vertrouwde omgeving waar je nuttig werk kunt doen. Het is geschikt voor mensen die de structuur van een baan wensen, maar nog niet toe zijn aan betaald werk.

Werken als vrijwilliger bij dagbesteding Urk: Werken als vrijwilliger bij dagbesteding Urk is er voor mensen die meer zelfstandigheid willen ervaren. Onder begeleiding werken ze op een plek die goed bij hen past. 

Leer/werktrajecten op een dagbestedingslocatie op Urk: Tot slot zijn de leer/werktrajecten van Philadelphia speciaal ontwikkeld voor mensen met een verstandelijk beperking die een vak willen leren. Tijdens dit traject leer je de vaardigheden en kennis die je nog hebt om dat vak uit te oefenen.

Dagbesteding Urk bij Philadelphia

Bij dagbesteding op Urk sta jij centraal. We bieden de activiteiten zo dat ze goed aansluiten op jouw ontwikkeling en talenten. Om te weten wat goed bij jou past, staan we in nauw overleg met jou en jouw familie. Wil je meer weten over de dagbesteding op Urk van Philadelphia? Het is begrijpelijk als je vragen hebt. Medewerkers van ons cliëntbureau beantwoorden deze graag voor je. Neem gerust contact met hen op.