Dagbesteding in Sneek

Dagbesteding Sneek is een plek waar jij jouw talenten ontdekt. Je kunt er allerlei activiteiten uitproberen, waardoor je erachter komt wat je leuk vindt om te doen en waar jij goed in bent. Je kunt je ontwikkelen in deze activiteiten en leert hierdoor allerlei nieuwe vaardigheden. We vinden het belangrijk dat de dagbesteding in Sneek goed bij jouw niveau en interesses aansluit. Zo maak je het meeste plezier en heb je een fijne dag bij dagbesteding Sneek.

Dagbesteding activiteiten bij Philadelphia

Er zijn in totaal zeven locaties waar Philadelphia dagbesteding in Sneek verzorgt. Vier locaties zijn specifiek gericht op werk en dagbesteding. De andere drie locaties zijn onderdeel van een intensieve zorg- of woonlocatie. De cliënten van deze locaties kunnen daardoor gemakkelijk naar deze locaties toe voor de dagbesteding. 

Een is een en flexibel aanbod aan activiteiten bij deze dagbestedingslocaties in Sneek. Je kunt er doen wat jij leuk vindt. Zo kan je er bijvoorbeeld in de keuken of bediening helpen. Vind je het leuker om buiten te zijn? Dan kan je in de tuin aan de slag. Je onderhoudt de planten en zorgt dat ervoor dat het gazon netjes is. Daarnaast kan je meehelpen met wassen en strijken of gastheer of -vrouw zijn. Overal kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Passen rustige, creatieve activiteiten beter bij jou? Ook die zijn mogelijk bij dagbesteding Sneek. We zorgen ervoor dat jij de activiteiten kan doen, die bij jou passen. Dankzij het brede aanbod van activiteiten en locaties is dat mogelijk. 

Welke vormen van dagbesteding in Sneek zijn er?

De locaties waar dagbesteding in Sneek wordt gegeven, zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. We sluiten zo goed mogelijk bij jouw ontwikkeling en talenten aan. Daarom geven we de dagbesteding in Sneek in vier vormen:

Arbeidsmatige dagbesteding in Sneek: Arbeidsmatige dagbesteding in Sneek is er voor mensen die graag zinvol werk willen doen, maar nog niet toe zijn aan een betaalde baan. Het is een beschermde omgeving waar jij jouw talenten kan ontdekken. Het biedt structuur en een fijne plek om je te ontwikkelen.  

Werken als vrijwilliger bij dagbesteding Sneek: Als vrijwilliger werken bij dagbesteding Sneek is echt iets voor jou als je graag meer zelfstandigheid in je werk wil. Je doet hierbij veel zelf en krijgt meer verantwoordelijkheden. 

Leer/werktrajecten op een dagbestedingslocatie in Sneek: Met een leer/werktraject op een dagbestedingslocatie in Sneek leer je echt een vak. Je volgt een traject dat Philadelphia speciaal heeft ontwikkeld voor mensen met een beperking. Je kunt jouw talenten inzetten en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Mogelijk kan je daarna betaald werk gaan doen.

Belevingsgerichte dagbesteding in Sneek: Belevingsgerichte dagbesteding in Sneek is er speciaal voor ouderen en mensen met een ernstige meervoudige beperking. Voor hen is het belangrijk om hun zintuigen gedurende de dag regelmatig te prikkelen. De activiteiten bij deze dagbesteding zijn dan ook gericht op ruiken, proeven, horen en voelen.

Dagbesteding Sneek bij Philadelphia

Er is een ruim aanbod aan activiteiten op de zeven locaties van dagbesteding in Sneek. Dankzij dat ruime aanbod en de verschillende vormen dagbesteding, kunnen we goed aansluiten op jouw ontwikkeling en talenten. Ook hebben we hiervoor nauw overleg met jou en jouw familie. Ben je benieuwd geworden naar wat de dagbesteding in Sneek voor jou kan betekenen? Ons cliëntbureau vertelt je hier graag alles over. Neem gerust contact met ze op.