Dagbesteding in Hoensbroek

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in of nabij Hoensbroek? Dan moet je bij de dagbesteding van Philadelphia zijn. We bieden een vertrouwde en veilige plek waar je de leukste activiteiten kunt doen. Activiteiten waar je al goed in bent of waar je nog beter in wil worden. Je doet ze op jouw tempo en niveau. We vinden het namelijk belangrijk om op jou aan te sluiten. Bij dagbesteding Hoensbroek ontdek je jouw talenten en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Samen maken we plezier en hebben we een fijne dag. 

Dagbesteding activiteiten bij Philadelphia

We hebben één locatie voor dagbesteding in Hoensbroek. Daarnaast is er nog een dagbestedingslocatie van Philadelphia in de omgeving, namelijk in Heerlen. Op beide locaties bieden we een ruim aanbod aan activiteiten, waardoor het altijd een fijne plek is voor jou. 

Bij dagbesteding Hoensbroek kan je jouw groene vingers tonen in het tuinonderhoud, laten zien hoe gastvrij je bent als gastheer- of vrouw of ondersteuning bieden in het kantoor. Daar print je bijvoorbeeld documenten. Vind je het leuker om creatief bezig te zijn? Je kunt ook knutselen, verven en allerlei andere kunstwerken maken. Sommige werken verkopen we zelfs. Afhankelijk van de individuele behoeften, bieden we ook activiteiten aan die gericht zijn op beleving. We hebben dus veel keuze aan activiteiten, waardoor je altijd kunt doen waar jij blij van wordt. 

Welke vormen van dagbesteding in Hoensbroek zijn er?

De dagbesteding in Hoensbroek en omstreken is er voor mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Aan hen bieden we de dagbesteding in verschillende vormen. Zo komen hun talenten nog meer tot hun recht. 

Belevingsgerichte dagbesteding in Hoensbroek: Dit is de vorm van dagbesteding in Hoensbroek die zich richt op de beleving. Bij deze activiteiten worden zintuigen geprikkeld, wat erg belangrijk is voor mensen met een ernstig meervoudige beperking. Ook richt het zich op ouderen en mensen met dementie. 

Arbeidsmatige dagbesteding in Hoensbroek: Wil je in jouw dagbesteding graag de structuur van een baan ervaren, maar ben je nog niet toe aan betaald werk? Dan is deze vorm van dagbesteding iets voor jou. Onder begeleiding doe je er nuttige en leerzame activiteiten.  

Werken als vrijwilliger bij dagbesteding Hoensbroek: Als je graag meer zelfstandigheid wil ervaren in jouw dagbesteding, dan kan je als vrijwilliger aan het werk bij dagbesteding Hoensbroek. Je krijgt hierbij meer verantwoordelijkheden.

Leer/werktrajecten op een dagbestedingslocatie in Hoensbroek: Tot slot kun je bij dagbesteding Hoensbroek ook echt een vak leren. Daarvoor volg je een leerwerktraject. Deze zijn door Philadelphia speciaal ontworpen voor mensen met een beperking. 

Dagbesteding Hoensbroek bij Philadelphia

Jouw talenten stellen wij centraal bij de dagbesteding in Hoensbroek. Dat vinden we bij Philadelphia namelijk erg belangrijk. Om te weten wat het beste bij jouw wensen en behoeften past, overleggen we hierover met jou en jouw familie. Ben je benieuwd wat goed bij jou past? Je kunt al jouw vragen over dagbesteding Hoensbroek stellen aan ons cliëntbureau. Ze vertellen je er graag over. Neem daarvoor contact met hen op.