Dagbesteding in Den Haag

Wil je graag jouw talenten ontdekken en op jouw eigen tempo aan de slag gaan met activiteiten? Dan is dagbesteding Den Haag echt iets voor jou. Je doet activiteiten die bij jou passen en leert gaandeweg wat jij het leukst vindt om te doen. Het is een vertrouwde, veilige plek waar je allerlei vaardigheden kunt ontwikkelen. Dagbesteding Den Haag wordt in verschillende vormen en op meerdere locaties geboden. Samen onderzoeken we welke vorm en locatie het beste bij jou past.

Activiteiten bij dagbesteding Den Haag

Er zijn meerdere dagbestedingslocaties in Den Haag en de omgeving van de stad. Het zijn locaties die speciaal zijn ingericht voor dagbesteding, ontmoetingsplekken waar ook dagbesteding geboden wordt en woonlocaties waar de bewoners ook dagbesteding krijgen. Je kunt er allerlei leuke activiteiten doen, leer/werktrajecten volgen en werkervaring opdoen.

Je kunt er meewerken in een restaurant, bij het stadhuis, in een vergaderlocatie of zelfs bij de politie. Er wordt geschilderd, geknutseld en samen gekookt. Bij Villa Anders kan je producten maken, bewegen op muziek en op excursie gaan. Tot slot kan je bij Kinderboerderij Wassenaar voor de dieren zorgen, in het restaurant werken en alles netjes schoonmaken. Alle locaties van dagbesteding in Den Haag kunnen jouw hulp goed gebruiken en zijn altijd op zoek naar talenten. 

Vorme n van dagbesteding in Den Haag van Philadelphia

Dagbesteding in Den Haag en omgeving is er voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), matige verstandelijke beperking (MVB), verstandelijke beperking (VB), ernstige meervoudige beperking (EMB). Ze hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. We dagen hen op verschillende manieren uit om hun talenten te ontdekken. De dagbesteding is er in verschillende vormen:

Belevingsgerichte dagbesteding Den Haag: Het is voor mensen met een ernstige meervoudige beperking erg belangrijk om regelmatig gedurende de dag gestimuleerd te worden. Met deze vorm van dagbesteding in Den Haag wordt dat gedaan. 

Arbeidsmatige dagbesteding in Den Haag: Je bent nog niet toe aan een betaalde baan, maar wil wel meer structuur in jouw dag. Dan is arbeidsmatige dagbesteding in Den Haag iets voor jou. Je leert hoe het is om te werken, ontdekt jouw talenten en ontwikkelt vaardigheden. Dit doe je in een vertrouwde omgeving en onder begeleiding. 

Vrijwilligerswerk bij dagbesteding Den Haag: Je ben al erg zelfstandig en wilt meer verantwoordelijkheden. Dan kan je als vrijwilliger aan de slag bij dagbesteding Den Haag. 

Leer/werktrajecten op een dagbestedingslocatie in Den Haag: Wil je echt een specifiek vak leren en wennen aan het werkende leven? Dan is een leer/werktraject echt iets voor jou. Deze trajecten van Philadelphia zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperking. 

Dagbesteding Den Haag bij Philadelphia

We vinden het van belang dat we de dagbesteding in Den Haag vormgeven op basis van jouw talenten en ontwikkeling. We gaan dan ook in nauw overleg met jou en jouw familie om te kijken wat de beste dagbesteding is voor jou. Ben je nieuwsgierig geworden naar dagbesteding in Den Haag bij Philadelphia? Ons cliëntbureau praat er graag met je over verder. Neem gerust contact op!