Dagbesteding in Bennekom

Bij dagbesteding Bennekom maken we plezier. Je kunt er doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ook kan je nieuwe talenten ontdekken door activiteiten uit te proberen. Daarvoor biedt dagbesteding Bennekom een veilige en vertrouwde plek. Jouw ontwikkeling staat centraal. Je kunt de activiteiten daarvoor volledig op jouw tempo en niveau doen.

In Bennekom is één dagbestedingslocatie van Philadelphia. Ook in de plaatsen eromheen zijn locaties te vinden, zoals in Doorwerth en Veenendaal. Daardoor is er altijd een locatie die bij jou past. 

Dagbesteding activiteiten bij Philadelphia

Bij dagbesteding Bennekom is een ruim aanbod aan activiteiten. Je kunt ze uitproberen en er is daardoor altijd een activiteit die bij jou past. Houd je van tuinieren? Dan is het helpen in het tuinonderhoud echt iets voor jou. Je houdt het gazon netjes of snoeit de struiken weer bij. Vind je het leuker om mensen van dienst te zijn. Dan kan je gastheer of -vrouw zijn, helpen in de bediening van een restaurant of ondersteuning bieden in het kantoor. Voor creatievelingen hebben we ook veel leuke activiteiten, zoals verven, knutselen en breien. Sommige creatieve producten verkopen we zelfs in een winkel. Overal kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Je kunt daardoor doen wat jij leuk vindt.

Welke vormen van dagbesteding in Bennekom zijn er?

De dagbesteding in Bennekom is er voor mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Om nog beter op iedereen aan te kunnen sluiten, geven we de dagbesteding in vier vormen: 

Belevingsgerichte dagbesteding in Bennekom: Mensen met een ernstig meervoudige beperking moeten gedurende de dag regelmatig geprikkeld worden. Daarnaast is het voor ouderen en met name mensen met dementie van belang om sociaal actief te blijven. Hierop richt belevingsgerichte dagbesteding in Bennekom zich. Je doet er activiteiten die bij jou passen en jouw zintuigen stimuleren.

Arbeidsmatige dagbesteding in Bennekom: Wil je een dagbesteding die jou de structuur van een baan biedt, maar ben je nog niet toe aan betaald werk? Dan is arbeidsmatige dagbesteding in Bennekom erg geschikt voor jou. In een veilige en vertrouwde omgeving doe je er nuttig werk. Zo kan je jezelf op jouw tempo ontwikkelen.

Werken als vrijwilliger bij dagbesteding Bennekom: Als je nog meer verantwoordelijkheden wil dan bij arbeidsmatige dagbesteding, dan is het werken als vrijwilliger bij dagbesteding Bennekom iets voor jou. Onder begeleiding van een begeleider van Philadelphia doe je zelfstandig jouw werkzaamheden.

Leer/werktrajecten op een dagbestedingslocatie in Bennekom: Wil je echt een vak leren, om uiteindelijk betaald werk te kunnen doen? Ga dan voor een leer/werktraject op een dagbestedingslocatie in Bennekom. Deze trajecten zijn door Philadelphia speciaal voor mensen met een beperking ontwikkeld. 

Dagbesteding Bennekom bij Philadelphia

We vinden het belangrijk dat de activiteiten die je doet goed bij jou aansluiten. Om te weten wat goed bij jou past, zijn we in nauw contact met jou en jouw familie. Ben je nieuwsgierig geworden naar of dagbesteding in Bennekom iets voor jou is? Ons cliëntbureau vertelt je er graag meer over. Neem gerust contact met hen op.