Dagbesteding in Utrecht

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in de provincie Utrecht? Dan ben je bij Philadelphia aan het juiste adres. Bij de dagbesteding in Utrecht staan jij en plezier maken namelijk centraal. Zo zorgen we er samen voor dat jij een fijne dag hebt. Je kunt allerlei leuke activiteiten bij ons doen, afgestemd op jouw niveau en tempo. Misschien zijn het activiteiten die je al goed kan of waar je juist nog beter in wil worden. Daardoor kan je jouw talenten ontdekken en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Er zijn meer dan twintig locaties waar dagbesteding in de provincie Utrecht wordt gegeven. Er zijn bijvoorbeeld meerde locaties in de stad Utrecht, Hilversum, Amersfoort en Huizen, maar ook locaties in Soesterberg, Woerden en Houten. Daardoor is er een ruime keuze aan fijne dagbestedingslocaties van Philadelphia, waardoor er altijd een locatie is voor dagbesteding in Utrecht die bij jou past. 

Dagbesteding activiteiten bij Philadelphia

Om jou de activiteiten te bieden die jij leuk vindt of waar jij nog beter in wil worden, hebben we veel keuze aan activiteiten bij dagbesteding Utrecht. Je kunt bijvoorbeeld allerlei creatieve activiteiten doen. Denk aan kunstwerken maken, breien, schilderen en veel meer. Sommige kunstwerken verkopen we ook in een atelier. 

Ben je niet zo creatief? Dan kan je ook helpen in het tuinonderhoud, in de was- en strijkservice van locaties, op een kantoor of in restaurants. Je kunt bijvoorbeeld ondersteunen in de bediening of gastvrouw- of heer zijn. Ook is er op verschillende dagbestedingslocaties in Utrecht een snoezelruimte of belevingstheater.

Welke vormen van dagbesteding in Utrecht zijn er?

Naast het ruime aanbod aan activiteiten, bieden we de dagbesteding ook op verschillende manieren aan. Daarmee kunnen wij het beste aansluiten op iedereen die naar dagbesteding Utrecht van Philadelphia gaat. We zijn er voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De verschillende vormen zijn:

Belevingsgerichte dagbesteding in Utrecht: De snoezelruimte en belevingstheater zijn vormen van belevingsgerichte dagbesteding in Utrecht. Het richt zich op de beleving en de prikkeling van je zintuigen. Dat is erg belangrijk voor mensen met een ernstig meervoudige beperking is.

Arbeidsmatige dagbesteding in Utrecht: Bij arbeidsmatige dagbesteding in Utrecht doe je nuttige, leuke én leerzame activiteiten. Het geeft je de structuur van een baan, maar nog niet de verantwoordelijkheden ervan. 

Werken als vrijwilliger bij dagbesteding Utrecht: Werken als vrijwilliger bij dagbesteding Utrecht betekent dat je meer verantwoordelijkheid hebt. Je wordt begeleid, maar werkt meer zelfstandig. 

Leer/werktrajecten op een dagbestedingslocatie in Utrecht: Bij een leerwerktraject op een dagbestedingslocatie in Utrecht leer je een echt vak. Dit traject is er speciaal voor mensen met een beperking.

Dagbesteding Utrecht bij Philadelphia

Bij dagbesteding Utrecht van Philadelphia stellen we jou centraal. We sluiten aan bij jouw talenten en ontwikkeling. Om dat te kunnen doen, moeten we jou natuurlijk wel goed kennen. Daarom staan we nauw in contact en hebben we regelmatig overleg met jou en jouw familie. Lijkt dit jou erg fijn? Neem dan contact met ons op om te bespreken of dagbesteding in Utrecht iets voor jou is. Bel daarvoor ons cliëntbureau.