Hoe kunnen we jou helpen?

Philadelphia helpt jou graag om een prettig leven te leiden. Of je nu ondersteuning nodig hebt bij wonen, werken of een geschikte dagbesteding zoekt, wij zijn er voor jou. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Ondersteuning op maat

Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt. Als je zelfstandig woont dan bieden we ambulante begeleiding. Je kan gebruikmaken van DigiContact en naar de ontmoetingsplek in de buurt komen. We stimuleren en helpen jou om zo zelfredzaam mogelijk te zijn. Je kunt ook op een locatie van Philadelphia komen wonen. We kijken samen met jou welke ondersteuning gewenst is. Zodat je zoveel mogelijk zelf kunt doen.

Om onderdeel te zijn van de maatschappij is een zinvolle invulling van jouw dag belangrijk. We bieden verschillende vormen van dagbesteding aan. Samen met jou kijken we naar wat jij leuk vindt om te doen en wat jouw talenten zijn. Je kunt bij ons ook terecht om te leren werken, bijvoorbeeld in een leerwerktraject of op een plek waar je werkfit wordt. Onze jobcoach kan je helpen om een baan te zoeken.

Zeggenschap en medezeggenschap

We vinden het belangrijk dat jij zoveel als mogelijk zelf beslist. Daarom kijken we altijd samen met jou naar jouw ondersteuningsplan. We stellen doelen op en maken duidelijke afspraken. We bespreken regelmatig hoe het ervoor staat en vragen jou naar jouw ervaringen. Als het gewenst is dan hebben we ook contact met de mensen om je heen.

Onafhankelijke ondersteuning

Ontvang je zorg vanuit de Wlz en heb je behoefte aan onafhankelijke ondersteuning? Kijk dan op de website van het zorgkantoor uit jouw regio:

Weten wat we voor jou kunnen doen?