Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Jan Fidder nieuwe voorzitter raad van toezicht

Jan Fidder is per 1 mei de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht bij Philadelphia. Hij volgt daarmee Monique Verdier op, van wie we na 9 jaar afscheid hebben genomen.

Met zijn achtergrond als arts en jarenlange ervaring als bestuurder en toezichthouder in de zorg waaronder bij collega-instellingen Ipse de Bruggen, ’s Heeren Loo en de branchevereniging VGN is Jan Fidder zeer vertrouwd met de gehandicaptensector.

De raad van toezicht kijkt uit naar de komst van Jan Fidder: ‘Met deze benoeming krijgt Philadelphia een voorzitter van de raad van toezicht die de gehandicaptenzorg heel goed kent’.

Tot april 2023 was Jan voorzitter van de raad van bestuur van ’s Heeren Loo. Over zijn keuze voor Philadelphia zegt hij: ‘Het is belangrijk dat mensen met een beperking hun eigen leven kunnen leiden, zoals zij dat kunnen en willen. Philadelphia ondersteunt daarbij in nauwe samenwerking met de cliënt en de omgeving. Ik ben er trots op dat ik als toezichthouder een bijdrage mag leveren aan deze mooie organisatie, en alle bevlogen professionals die daar werken’.

Ook Philadelphia is blij met de komst van Jan. Saskia Baas: ‘Hij kent de gehandicaptenzorg van binnenuit en durft zich uit te spreken over politieke issues, de krappe arbeidsmarkt en duurzaamheid. Met Jan hebben we een bevlog

Deel deze pagina