Nils Bonder wordt per 1 november directeur Huisvesting & Facilitaire zaken. Nils is op dit moment Directeur Concernhuisvesting bij de Koninklijke BAM Groep. Hij volgt Jos van Nieuwkoop op.

Bonder werkte de afgelopen jaren in diverse functies in de vastgoedsector, of hoe hij het zelf noemt: de gebouwde omgeving. Zo werkte hij bij o.a. AM Gebiedsontwikkeling, SNS Reaal en diverse adviesbureaus. Hij is ervan overtuigd dat die omgeving de mens moet dienen. En daarmee past hij goed bij Philadelphia.  

‘Met Nils halen we gedegen kennis en ervaring in huis en kunnen we doorbouwen op het stevige fundament dat er staat. De vastgoedportefeuille is de afgelopen jaren getransformeerd naar de eisen en wensen van deze tijd. Onder zijn leiding zal dit een volgende fase ingaan, waarbij ook het accent ligt op het verbinden van stakeholders en speerpunten als duurzaamheid en innovatie’, aldus Franka Morssink, lid Raad van Bestuur / CFO van Philadelphia.

Nils Bonder: ‘Gebouwen en gebieden zo vormgeven dat de gebruikers erin kunnen floreren. Dat is de rode draad in mijn werkende leven. Ik kijk er naar uit om dat voort te zetten voor mensen die dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Philadelphia is voor mij een mooie en logische stap in mijn carrière.’