Inspiratie opdoen, winkelen, meezingen met artiesten, lekker eten en workshops volgen. Het kan allemaal tijdens de Margriet Winterfair. Van 25 november tot en met 1 december staan de deuren van de Brabanthallen in Den Bosch open voor de 20e editie van dit gezellige evenement. Ook Philadelphia is aanwezig. Deelnemers en bewoners van verschillende locaties geven de creatieve workshop ‘To give or to get’. 

‘Ik wil graag mensen inspireren met onze mooie producten’, zegt Nina. Zij is een van de deelnemers die de creatieve workshop geeft op de Margriet Winterfair. Tijdens deze workshop maken ze samen met bezoekers cadeautjes om zelf te houden of om weg te geven tijdens de feestdagen. Van kerstkaarten en kerstballen tot geluksarmbandjes. 

De volgende locaties van Philadelphia doen mee: Puur Natuur, Aan de Groene Markt, Bij de Buren, Zij-aan-Zij Ateliers, 100% Heerlen, UP Schijndel, Krommewijk en De Dobben. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de Margriet Winterfair? Of ben je benieuwd naar het volledige programma? Ga dan naar margrietwinterfair.nl